1402/10/8 جمعه
ملت ایران در ۹ دی قدرت وحدت و همبستگی خود را به نمایش گذاشتند

.

بسم الله الرحمن الرحیم
💠 ملت ایران در ۹ دی قدرت وحدت و همبستگی خود را به نمایش گذاشتند و نشان دادند که دنیای استکبار نمی تواند جمهوری اسلامی را از صراط مستقیم خود منحرف کند.

💠این حماسه بزرگ صحنه تجلی دین مداری ملت موقعیت شناس ایران بود که دشمنان این ملت را مأیوس کرد و نشان داد که انقلاب اسلامی ایران ریشه در عاشورای حسینی دارد.این روز بزرگ صحنه تبلور و عینیت یافتن وفاداری و حمایت مردم از نظام بود.

💠امید واثق داریم این نظام در سایه عمل به ارشادات مقام عظمای ولایت، بصیرت مردم و تخصص دانشمندان خود بر کلیه مشکلات غلبه نماید همانگونه که بر نفاق چیره شد.

💠ما دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان زنجان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان راه قدس، سردارشهید حاج قاسم سلیمانی و سردار شهید سید رضی موسوی، تجدید میثاق خود با آرمانهای امام راحل عظیم‌الشأن و شهیدان و مقام معظم رهبری را اعلام می نماییم.

دکتر رویا کرمی
سرپرست دانشگاه پیام نور استان زنجان